Ervaringen van onze klanten

Byline

Some Intro Text

Casper, Nij Beets

Na beëindiging van mijn relatie moesten wij onze woning verkopen, wat onze makelaar helaas na 3 jaar nog niet voor mekaar kreeg. Na contact met Vastgoed-Auctions.nl zijn wij naar hun overgestapt. Binnen 2 maanden was er een koper gevonden voor ons huis en heeft de bank en NHG ook haar akkoord gegeven.

Bedankt voor alles!

Anja van B, Schiedam

In verband met economische omstandigheden en mijn gezondheid moesten wij een andere woning gaan huren. Helaas moesten wij onze oude woning met een forse restschuld verkopen. De mensen van Vastgoed-Auctions.nl hebben ons prima geholpen! Zij hebben binnen 'n week onze woning verkocht en ervoor gezorgt dat alles met onze bank goed geregeld is.

Niels uit Nieuwleusen

Door een scheiding en weinig werk werden wij gedwongen onze boerderij in Nieuwleusen te verkopen. De mensen van Vastgoed-Auctions.nl hebben toen contact opgenomen met onze bank om een voorstel te doen over de betalingen en verkoop van ons huis. Binnen 2 maanden was ons huis al verkocht en konden wij zonder schuld dit hoofdstuk afsluiten. Erg bedankt en ik kan het iedereen aanbevelen!

J. Agten, Rotterdam

Door economische en prive omstandigheden was het voor mij niet langer mogelijk om mijn appartement in Rotterdam aan te houden. Na contact gehad te hebben met diverse makelaars, ervoor gekozen om met Vastgoed-Auctions.nl verder in zee te gaan. Van doorslaggevend waren zijn enthousiasme en belangrijker een duidelijk verhaal.

Na een 1ste open huizen dag met veel bezoekers over de vloer gehad en veel contact gehad over de biedingen, werd er ook een kijkdag buiten de open huizen dag om geregeld. Ook hier weer veel bezoekers met potentie.

Na 3 maanden eindelijk de kogel door de kerk. Mijn appartement was verkocht. Alles werd pico bello geregeld en geïnformeerd, van koopakte tot en met de notaris aan toe.

Alles om alles een prima keuze geweest om mee in zee te gaan. Vriendelijk, enthousiast en netjes!

J. Tarasova, Rotterdam

Ik ben zeer tevreden met Vastgoed-Auctions. Dit bedrijf heeft mijn situatie goed beoordeeld en vakkundig het traject samen met mij en andere partijen doorlopen. Ik heb door het gehele traject het gevoel gehad dat er naar mij geluisterd werd en adequaat op vragen en situaties werd ingesprongen. Mijn appartement is door Vastgoed-Auctions in korte tijd verkocht en dit heeft een enorme last van mijn schouder gehaald. Vastgoed-Auctions raad ik al mijn naaste vrienden en familie aan. Bedankt voor alles!

Binnen 4 weken verkocht!

Ans en Mels Lems, Bergen op Zoom
Wij waren in de gunstige omstandigheid dat wij in financieel opzicht niet het onderste uit de kan hoefden te hebben. Een snelle verkoop en dus rust was voor ons belangrijker. Toen wij via opbod op het bedrag uitkwamen dat we wilden hebben, zijn we gestopt en hebben dat aanvaard. Hierdoor hebben wij binnen 4 weken onze woning verkocht. Wij zijn erg te spreken over deze manier van verkoop en kunnen het iedereen aanbevelen!