Voor de makelaar

Het aanbieden van woningen met een bieden vanaf-prijs heeft de laatste tijd een enorme vlucht genomen, waarom ook niet? Als makelaar wil je tenslotte de maximale waarde uit de markt halen! Kopers geven helaas wel regelmatig aan dat zij het proces niet transparant vinden verlopen of geen eerlijke kans te hebben gekregen. Wanneer er veel biedingen zijn is het soms ook lastig om dit in goede banen te leiden.

Daarom kan het voor jou als makelaar prettig zijn om woningen via ons platform te verkopen. Niet alleen krijg je zo altijd de maximale waarde uit de markt, maar bovenal krijg je in één keer overzichtelijk alle biedingen en bieders aangeleverd. Geen tientallen telefoontjes, lastige situaties en ontevreden bieders meer!

Bezichtigingsaanvragen sturen wij direct aan je door en er kan een open huis ingepland worden. Alles in overleg en onder jouw regie, waardoor je als makelaar volledig “in control” blijft.

Nog even de voordelen op een rij:

  • In één overzicht alle biedingen en bieders aangeleverd;
  • Geen tijd verspild aan tientallen telefoontjes;
  • Alles in overleg en onder jouw regie;
  • Geen kosten voor jou en jouw opdrachtgever.

Geen kosten voor jou en jouw opdrachtgever

Voor jouw opdrachtgever zijn er aan het veilen geen kosten verbonden als de woning via ons platform wordt verkocht. De koper betaalt namelijk de veilingcommissie. Alleen wanneer de woning buiten ons platform om verkocht wordt of de verkoop beëindigd wordt, komt deze commissie wel voor rekening van opdrachtgever.