Over ons

Vastgoed Auctions is de nummer 1 voor het online verkopen van woningen!

Vastgoed Auctions is al sinds 2007 actief als online veilinghuis voor onroerende goederen. Wij zijn begonnen tijdens de crisis met het verkopen van woningen voor banken, woningcorporaties en projectontwikkelaars. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke veilingplatform van Nederland en bieden wij de woningverkoper een unieke methode om zijn woning tegen het beste bod te verkopen. Dit kan in samenwerking met een makelaar of naast de reguliere verkoop.

Steeds vaker worden woningen met een bieden vanaf-prijs aangeboden. Dit is een nieuwe manier om biedingen van verschillende geïnteresseerden te krijgen en zo tot het hoogste bod te komen. Wanneer dit via de makelaar verloopt kan het zijn dat je als bieder geen eerlijke kans krijgt, omdat je niet kunt reageren op andere biedingen. Vastgoed Auctions biedt daarom een onafhankelijk platform waar op transparante wijze het beste bod tot stand komt. De koper krijgt hiermee een eerlijke kans om zijn droomhuis te kunnen kopen en de verkoper kan een keuze maken uit het voor hem beste bod.

Iedereen kent bieden en kopen via Marktplaats en E-bay, maar dat je ook je huis op deze manier zou kunnen verkopen, wisten wij niet. Onze makelaar wees ons op deze mogelijkheid. In onze wijk zijn woningen zeer gewild en wordt er vaak over de vraagprijs geboden. Wij hebben dan ook onze woning bij Vastgoed Auctions aangemeld en een open huis georganiseerd. Na afloop konden alle kijkers via internet hun bod uitbrengen en konden wij live meekijken. Dat was erg leuk, maar ook spannend! Na afloop van de veiling hadden wij onze woning verkocht voor een bedrag dat ver boven onze verwachting lag! Wij kunnen het iedereen dan ook van harte aanbevelen. Peter en Angelique, Nieuwegein